Breaking News:

Kunci Gitar

Chord Gitar dan Lirik 'Kelingan Mantan' NDX A.K.A, Mudah Dimainkan: Dek Kowe Mbiyen Janji Karo Aku

Simak chord gitar dan lirik lagu Kelingan Mantan yang dipopulerkan oleh grup musik NDX A.K.A. Lagu Kelingan Mantan dirilis pada tahun 2016.

Tribunnews.com/Herudin
Grup musik NDX A.K.A yang mempopulerkan lagu Kelingan Mantan. 

Em
Nglakoni tresno suci

Bm
Kanthi ikhlas tekan mati

C D G Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

Am D G
Netes elohku, mili deres ning pipi

G
Opo iki bukti katresnanmu marang aku

D
Kowe ninggal lungo tanpo sebab bahkan ora nesu

Em
Rodo suwe wes sesasi ora ngabari

Bm
Aku bingung kudu goleki kowe ning ngendi

C D G
Yoweslah mungkin iki pancen dalane

Em Am
Ati iki mung iso ngampet lorone

D
Bakal tak kenang jenenGmu ning masa laluku

G
Senajan kowe wes gawe cidro ning atiku

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Ya Jamalu Cover Sabyan Gambus, Mudah Dimainkan: Oh Ya Jamalu Ya Jamalu

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Deen Assalam Cover Nissa Sabyan - Sabyan Gambus, Kunci Mudah Dimainkan

[Reff female]

G D
Mas..pangapurane kanggo awakku

Em Bm
Mergane tresno iki tak direstui ibuku

C D G Em
Aku mblenjani janji, cinta kita ini

Am D G
Lilakno aku kanthi ikhlas ati

Reff:

G D
Dek, kowe mbiyen janji karo aku (Ngapusi!!)

Em
Nglakoni tresno suci

Bm
Kanthi ikhlas tekan mati

C D G Em
Neng nyatane ngapusi cidro ati iki

Am D G
Netes elohku mili deres ning pipi

(Tribunnews.com/Nadya)

Artikel ini telah tayang di Tribunnews.com dengan judul Chord Gitar dan Lirik Lagu Kelingan Mantan - NDX A.K.A, Lengkap dengan Video Klipnya

Editor: Ficca Ayu Saraswaty
Sumber: Tribunnews.com
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved