Breaking News:

Chord Gitar & Lirik Lagu 'Bojo Galak' Nella Kharisma, Kunci Mulai C: Yo Wes Ben Duwe Bojo Sing Galak

Lagu Bojo Galak dipopulerkan oleh penyanyi dangdut Nella Kharisma pada 2017. Lagu tersebut ditulis Pendhoza.

Editor: Ficca Ayu Saraswaty
YouTube/Samudra Record
Chord gitar dan lirik lagu Bojo Galak yang dipopulerkan oleh Nella Kharisma. 

Yo wes ben sing omongane sengak

F C

Seneng nggawe aku susah

F G

Nanging aku wegah pisah

C G

Tak tompo nganggo tulus ning ati

Am G

Tak trimo sliramu tekan sak iki

F C

Mungkin wes dadi jodone

F G C

Senajan kahanane koyo ngene

C G Am

..Sungguh keterlaluan bojoku seng sak iki

G F

Kleru sitik wae aku mesti diseneni

C Dm

Ameh dolan ra konco kok ora di olehke

G C

Senengane nuduh dikiro lungo ro liane

G Am

Yen wes ngono aku mung iso meneng

G F

Tak jelasno malah mung gawe kowe sepaneng

C Dm

Dimatamu aku iki ora tau bener

G C G..

Kabeh mbok salahno rumongso wes paling pinter

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Gak Pernah Cukup Denny Caknan, Mulai dari F: Mungkin Ati Sing Tak Wenei

Baca juga: Chord Gitar dan Lirik Lagu Memandangmu Ikke Nurjanah, Kunci Mudah C, Bulan Bawa Bintang Menari

[Reff:]

C G

Yo wes ben duwe bojo sing galak

Am G

Yo wes ben sing omongane sengak

F C

Seneng nggawe aku susah

F G

Nanging aku wegah pisah

C G

Tak tompo nganggo tulus ning ati

Am G

Tak trimo sliramu tekan sak iki

F C

Mungkin wes dadi jodone

F G C

Senajan kahanane koyo ngene

C G

Ibarate dele seng uwes dadi tempe

Am G

Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane

F C

Abote duwe bojo seng galak

F G

Ne ra keturutan senengane mencap mencap

C G

Gak usah di getuni aku kudu kuat ati

Am G

Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati

F C

Wes stel kendo wae tak nikmati uripe

F G C

Senajane galak bojoku pancen seng ganteng dewe

F G Em Am

Kuwat dilakoni ne ra kuwat ditinggal ngopi

F G C

tetap cinta senajan bojoku galak

Music : C..G..Am..G..

F..C..F..G..

C..G..Am..G..

F..C..Dm..G..

Kembali ke : Reff (2x)

Artikel ini telah tayang di TribunBanyumas.com dengan judul Chord Kunci Gitar Lagu Bojo Galak Nella Kharisma

Sumber: Tribun Jateng
Ikuti kami di
KOMENTAR

BERITA TERKINI

© 2021 TRIBUNnews.com Network,a subsidiary of KG Media.
All Right Reserved